marți, 2 iunie 2009

"Prietenii"....

Cine a zis: "Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singur", a stiut ce zice... M-am saturat de "prieteni". Nu-mi doresc prieteni care sa se dea in spectacol in fata mea, pentru ca ii cunosc, stiu de ce sunt in stare, si daca nu i-as cunoaste, nu mi-ar mai fi prieteni. Ii vad pe toti cum se fac intre ei, am ochii deschisi...din pacate.


Din 10 prieteni sti ca 5 sunt falsi, iar daca apare o problema, inca 3 fac pasi, mai raman 2 care se cearta intre ei despre cum ar fi mai bine sa pazeasca banii tai.


Vreme rea...


Deci, de inceput am inceput cu un inceput... Afara... ploua, in suflet... ninge, nici eu nu mai stiu pe unde sa fug. Am asteptat si astept in continuare sa fie senin. Nu stiu cat mai rezist. Mi-e frig... timpul trece, vremea nu se schimba... astept in continuare. Simt o sursa de caldura. Timid ma apropiu usor. O zaresc. E speranta ce abia mai licare. Ma asez langa ea, ma incalzesc si continui sa traiesc. Usor, usor se stinge. O adiere imi mangaie obrazul inghetat, inchid ochii si vizez un vis frumos.

Vreau...



Satul pana peste cap de viata obisnuita... vreau o schimbare, vreau sa cunosc lumea, sa cunosc continutul acesteia, sa-i aflu secretele si sa-i descopar miracolele. Sunt constient ca lumea este rea, dar in sufletul meu am speranta ca este si o parte buna in lumea asta, pentru ca este prea mare pentru a fi numai rautate. Pan` la urma speranta e singurul lucru` care nu mi-l poate lua nimeni si care ma ajuta sa traiesc in continuare.

Inca un fum...

Mai trag un fum... din cand in cand, si mai suspin odata,...

... caci viata-i trecatoare, precum o ultima tigare.