marți, 18 decembrie 2012

Zodiac...

         Astazi, din intamplare, discutand cu o prietena ceva mai noua, am ajuns la o discutie despre zodii. Deoarece eram putin mai mult dezinformat despre acest subiect, un subiect in care nu cred, am trecut la faza de informare, cu ajutorul "micutului" prieten, google, am gasit o pagina pe www.astrocafe.ro (gemeni) si am inceput sa citesc.

"Semnificatie(in tema natala):
          Casa astrologica, ocupata de Gemeni intr-o tema natala, arata domeniul de viata in care individul isi manifesta curiozitatea, inteligenta, jovialitatea, dar si superficialitatea. De asemenea, indica si zona in care reusim sa ne dedublam, sa fim flexibili, adaptabili si comunicativi.

Personalitate:

Gemenii sunt reprezentarea cea mai specifica a principiului comunicarii. In toate cartile de Astrologie, la semnul Gemenilor, vom intalni foarte des aceasta asociere cu comunicarea. Si pe buna dreptate. Acesti nativi sunt facuti pentru comunicare, pentru schimb de informatii, pentru observarea evenimentelor, pentru trecerea in revista a tuturor lucrurilor pe care le traiesc sau doar trec pe langa ele.

Curiozitatea este trasatura de baza a acestor nativi. Ei nu doresc atat sa filozofeze si cu atat mai putin sa puna in practica bagajul de cunoastere si informatie, cat, mai degraba, sa observe, sa constate evenimentele, sa vada si sa afle tot ce se petrece. De aceea, sunt excelenti jurnalisti.

Gemenii se arunca in experienta vietii cu o frenezie greu de egalat si inteles, chiar daca, in aparenta, nu au un scop precis sau un plan bine pus la punct. Le place sa se joace, sa traiasca totul cu entuziasm.

Gemenii s-au nascut, de asemenea, sa vorbeasca. Despre tot si despre toate. Par sa aiba raspuns la orice intrebare, iar daca se intampla sa nu aiba vreun raspuns, fiti siguri ca-l vor afla in cel mai scurt timp. La ascultare, au de lucru. Ei trebuie sa stie ca uneori e foarte folositor sa asculti, sa fii prezent la ceea ce ti se spune, in loc sa te faci ca asculti si, de fapt sa fii cu gandul in alta parte (asa cum fac de obicei acesti nativi).

Alte trasaturi demne de a fi amintite sunt, desigur, vitalitatea extraordinara cu care sunt inzestrati, dar si inteligenta uimitoare.
Sunt extrem de flexibili si adaptabili, insa unii dintre ei ar putea folosi aceste carcteristici si in scopuri meschine (ati vazut sau auzit frecvent oameni spunand despre Gemeni "ca sunt cu doua fete" sau chiar mai rau). samd." 

          E un text destul de interesant. Adevarul e ca nu ma asteptam ca accest text sa aiba vreo legatura cu caracterizarea mea, dar totusi intr-o proportie mai mare de 50% au reusit sa ma caracterizeze. Si mai tare e ca partea care lipseste din caracterizarea mea se afla pe un alt site zodiacal, descoperit de mine acum ceva timp. L-am cautat dar nu am mai reusit sa-l gasesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu